Sequence

Dúvidas, dicas e truques de SQL, Select, Update, Delete, cláusulas, operações com joins, Funções em SQLs, etc
  

Poston Tue, 13 Dec 2005 3:17 pm

Good afternoon folks!

It must be something simple (: oops:), but I can't figure out where it's registered information that binds a sequence to a given table, I need to make a proc that drope a table and the sequences that linking up with her. Can help?

Thank you in advance!!!

Elaine
ECOLIVEIRA
Location: PRAIA GRANDE - SP

Poston Tue, 13 Dec 2005 3:48 pm

Unfortunately, there is no link between sequence and table. I'vê read some requests for DBA at Oracle Magazine requesting that in some future release of Oracle).

But so far, there is no news of that. :-(
dr_gori
Location: Portland, OR USA

Thomas F. G

Você já respondeu a dúvida de alguém hoje?
http://glufke.net/oracle/search.php?search_id=unanswered

Poston Thu, 15 Dec 2005 8:27 am

Thank you Dr_Gori, now I can only trust that staff will follow a pattern and create the sequences with the same prefix to the name of the related table and delete the dita ...: wink:
ECOLIVEIRA
Location: PRAIA GRANDE - SP

Poston Thu, 22 Dec 2005 3:58 pm

usually here at this company?
create sequence and comment on table column, which will be used that sequence.

Because if you don't have a default, it is dificilimo find what sequence.
thiago.sousa
Location: Itajai-SC



Return to SQL

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests